Nejnovější recenze ze sekce Lehátka pro miminka
Perfektní houpačka, není to je pohupování zepředu dozadu, ale krásně kolíbá i do stran - možnost natočení na rameni. Pevná konstrukce, nastavení hudby, hlasitosti, intenzity houpání, časovač. Příjemné vibrace. Elegantní design. Rozhodně za ty peníze stojí. Malý i my jsme nadmíru spokojeni. :)
- kvalita
Lehátko využíváme pravidelně už u 5. dítěte, další 4 děti měly lehatko též od ná zapůjčené, potah se dá vyprat, stabilní, i starší sourozenec miminko nevyklopí, vhodné i pro starší jako křesílko. Miminka si rády hrají s hračkami. Výborný poměr cena/kvalita. Jelikož jsme s nim byli spokojeni, koupili jsme jej i sestře pro synovce.
- super produkt
Moc se nám produkt líbí
- kvalitní provedení a super funkce
- zatím vše OK
- Spokojenost - vyborna kombinace cena x vykon
Tiny Love Multifunkční 3 v 1 tyrkysová
Lucie B.
Přidáno: 24. ledna 2019
(naposledy upraveno 24. ledna 2019)
- Využitelné od narození
- Odnímatelný hrací panel se zavěšenými hračkami
- 2 úrovně hlasitosti
- Lehké, snadno přenosné
- Plně pratelný potah
- Nelze vypnout osvětlení, pokud hraje melodie
Výborné multifunkční lehátko s mnoha možnostmi využití. Melodie spolu s hračkami miminko krásně zabaví, a když se unaví, může si v kolébce příjemně odpočinout. K dispozici jsou 2 druhy melodií - ukolébavky a trochu živější. V každém souboru je několik krátkých melodií, které se ve smyčce několikrát zopakují, a pak se strojek vypne. U ukolébavek je to skvělé při uspávaní. Jediné, co mi vadí, je nemožnost regulovat osvětlení. Místo vibrací bych ocenila automatické houpání.
S výrobkem jsem velmi spokojená, využíváme ho denně. Investice nelituji.
- krásné barevný provedení
- Velmy pěkný a potřebný
- Pouze jen do 9 kilo
- krásné kvalitní provedení, bytelnost
- polohovatelnost
- výborné na cesty, lehce se složí
- jako na obrázku
- možnost hrazdičky, která zaujme
- kdekoliv máte dítě u sebe
- lehce přehodíte sklon pro malé mimnko a vetší dítě
- houpání
- malí kojenci by v tomto lehátku neměli trávit moc času denně, bohužel se jim tam většinou opravdu hodně líbí
Vibrace jsme nevyužili, vystačilo houpání. Hodně jsme využili ze začátku na příkrmy, než jsme pořídili jídelni židli a také hlavně na cesty a návstěvy. Lehké a jednoduché skládání. Není to uplně nutné do výbavy, ale pokud máte např. dum do patra tak je to pohodlné, že dole v kuchyni máte polohovatelnou jídelní židli a v pokojíčku toto křesílko.
- Krásné provedení
- precizní provedení
- Dobrá komunikace
- hezký vzhled, pevná konstrukce
- nejde zajistit v pevné poloze bez houpání, což vadí při vkládání dítěte a jeho poutání, nebo při krmení.
- Produkt obsahoval český návod k úplně jinému výrobku!
S kvalitou vyrobku jsme nespokojeni. Je to plastovy sunt,ktery drzi pohromade zazrakem. Rozhodne si nemyslim,ze nam vydrzi do doby nez bude syn mit 18 kg, jak se vsude uvadi. Znovu bych rozhodne nekupovala.
- Pět poloh sedačky.
- Celkem lehké.
Jsme s manželkou spokojeni. Vřele doporučuji.
- Funguje na principu pružiny a ne houpačky
- Hrazdička lze polohovat
- Vibrace
- Hroch hraje stejně tak jako samotné lehátko
- Potah pratelný
- Vynikající zpracování
- Trojbodový pás na zajištění dítěte
Oproti značkovým lehátkům (která jsou minimálně jednou tak drahá) je kvalita tohoto lehátka naprosto stejná. Navíc má polohovatelnou hrazdičku, tudíž ji nemusíte sundávat, když lehátko používáte na krmení.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »