Nejnovější recenze ze sekce Lehátka pro miminka
- Dobra cena, hezky design
- Ne uplne prakticke, hracky na hrazdicce zavesene prilis blizko u miminka obliceje asi 2 cm nad ocime a navic jsou z tezeke umele hmoty, takze jsme vzdy ve strehu kdyz do nich nadsene boucha, ze ji to bouchne do obliceje.
Vybracni funkce je naprosto smesnq, ale pro to jsme sedatko neporidili. Poridili jsme ho spise pro ucel sedatka jako takoveho, abychom meli kam malou posadit kdyz napr. varime v kuchyni a na tento ucel to za tu cenu staci.
doporučujeme
doporučujeme
skvělé, kvalitní
krásné lehátko
maximální spokojenost
kvalitní a praktická kolébka s lehátkem
doporučuji
- Velká výhoda je možnost zapojení houpadla do zásuvky pomocí adaptéru. Není potřeba baterií, ikdyž je zde i tato alternativa použití. Jediné co vyžaduje baterie je vibrační vložka zabudovaná přímo v sedačce. Dále je skvelé že houpačka je polohovatelná a může miminko houpat do stran i zepředu do zadu. Navíc se celá sedačka dá z konstrukce odpojit a samostatně splňuje funkci houpacího křesílka nebo po zaaretování nožkami z něj bude lehátko. Navíc můžete miminko přenášet do jiných místností bez nutnosti stěhovat celé houpadlo. Vibrace jsou zabudované v lehátku takže po vložení baterií můžete tuto funkci použít i mimo základní konzoli. Moje malá je v houpačce nadmíru spokojená, kouká na kolotoč se zvířatky a vydrží v klidu leže i dvě hodiny. Občas i usne. Oproti ostatním houpadlům sice dražší, ale vzhledem k výhodám se investice vyplatila a vřele doporučuji.
- Bohužel nosnost jen do 9kg ale to mají skoro všechny automatické houpačky
- Uvitala bych nejake popruhy na prenaseni
Lehatko Mame teprve par dni zatim jsme spokojeni miminku se v nem libi.
Produkt byl kázový, a nesplnil moje očekávání .
lehátko je super :)
- Jednoduchá montáž díky jasnému návodu
- Příjemné barevné řešení
- Lehká váha
- Nejsem si jistá, že vibrací a zvuk.doprovod budu využívat- zní to spíše jako dveřní zvonek.
Dobrá volba pro nenáročné rodiče, cena odpovídá kvalitě
- Jednoduche polohovani jednou rukou
- Fajn striska pro klid miminka
- Hezke hracky na zaveseni
- Lehce odnimatelni kolotoc
- Kvalitni provedeni
- Nelze vypnout blikani kolotoce pri hrani melodie.
- Lehounké, pro mimino pohodlné
- Je neskladné, ale nevadí
- Vše funguje jak má, syn je v houpačce moc spokojený.
- látka klouže
- není zabrana pro hlavičku
- Dostali jsme vadný kus
- Kvalitní a bezpečný produkt
- Jednoduše se složí a nezabírá místo - super na převážení
- Jednoduchý design, žádná barevná divočina
- Snadná údržba (potah se sejme a vypere)
Nejlepší lehátko. Je sice poměrně drahé, ale při běžném používání téměř nezničitelné, takže vydrží na x dětí.
- sedatko je krasne, pro miminko je pohodlne a zajimave, doporučuji