Nejnovější recenze ze sekce Lehátka pro miminka
- velmi příjemný materiál
- kvalitní polstrování
- robustní konstrukce
- druhá poloha je pro 7 měsíční miminko příliš v sedu
- první poloha je úplný leh
- pásy jsou příliš vysoko a tlačí dítě do obličeje, krku
- nelze pustit vibrace bez melodie
- polohy nelze nastavit jednou rukou, jak je uvedeno v Návodu na použití
zatím nelze hodnotit, je to zatím nepředaný dárek
Lehátko vypadá pěkně, 8 rychlostí houpání
Houpačka vypadá pěkně
Líbí se mi, že hrací hrazdička je dostatečně vysoko. Dítko sice ve 3 měsících nedosáhne, ale dá se to vychytat jinak. Navázali jsme stužky a miminko si už samo stužku chytí a tím se mu podaří spustit melodii motýlka a začne se smát. Kdyby byla nízko, tak by dítko akorát na to šilhalo. Vibrace se děťátku nelíbí, tak je nevyužíváme, ale vyhraje si s hrazdičkou. Jsem spokojena s houpátkem. Za ty peníze skvěle. A jsem ráda, že to využije i později jako houpací křesílko nebo si to zafikuje, aby se nehnulo.
- dle rozložení krásné a nízká, jinak k použití až na leden
- přehledný manuál ke složení
- lehké na přenos
- velmi hezké provedení
- velmi oceňuji polohování lehátka, hlavně polohu v leže
- nosnost větší než u většiny houpátek
- škoda že se nedá jednoduše složit - muselo by se rozmontovat uplně
- škoda, že nemá automatické houpání
Lehátko je velmi nestabilní. Vůbec jsme ho nepoužívali, byly to pro nás vyhozené peníze.
Skvělá věc, koupila jsem lehátko pro 3 měsíční dítě, líbí se mu v něm. Pěkné provedení. Doporučuji.
Protože se jedná o dárek -hodnotím pouze vzhled-funkčnost posoudit zatím nelze..
- veselé, barevné, ideální pro mimčo
- lehká kontrukce
- nedá se zvedat za hrazdičku
- pro novorozeně je poloha moc v sedě, přepadává mi strany. tak spíše až bude trochu větší
- dítě můžete mít neustále u sebe
- poloha pro novorozence mohla být více v leže
Super
- Větší nosnost
S húpatkom sme vcelku spokojní, aj keď možno za tú cenu by som čakala niečo viac. Hlavne pohodlnejšie. Hudba je fajn, má niekoľko hlasitostí. Syn je ešte dosť malý (6 týždňov) a až tak ho to neberie :) Možno ho viac využijeme keď bude väčší. Vybrovanie ho skor otravuje a svetielko svieti do zeme, takže veľmi nerozumiem účelu. V húpatku sa syn trochu šmýka aj keď je pripútaný a dostáva sa do nepohodlnej polohy. Aj to je dovod, prečo si myslím,že húpatko je pre väčšie deti. Uvidíme časom. Zatiaľ úplne neodsudzujem, pretože produkt ako taký má všetko, čo sme chceli.
- Jedna nožička poškozená, nešlo správně smontovat.
Miminko se teprve narodí,takže zatím nemohu hodnotit výrobek v praxi.Nicméně lehátkose zdá být stabilní a kladně hodnotím i multifunkčnost výrobku.
- Lepsi jak chuva :))
Dite se v nem uhoupe samo a ma krasne barvy..zajimave i pro detatko
Nemohu posoudit kupovala jsem ho pro kamaradku k narozeni ditěte. Snad bude fungpvat a vydrží.
Příjemný materiál,pěkné melodie
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »