Nejnovější recenze ze sekce Lehátka pro miminka
- Skvele pohodlne
- Nosnost do 60kg
- Nenici zada
- Možno uz od novorozence
- suchy zip opravdu pevný, pri rozepnuti se miminko lekne
- Barva - zatim ciste, uvidime na jak dlouho, radeji davame pod miminko deku
Budu darovat jako dáreček,zatím nenarozenému vnoučkovi.Tak doufám,že bude hlavně maminka maximálně spokojená.
Odpovida popisu,krasne barvy,pevna konstrukce, miminko ještě nezkoušelo
- možnost vyzvednou zboží s nižší cenou za dopravu
- Odpovídá popisu. Koupeno jako dárek,snad splní svůj účel .
Nádhera vše je v pořádku a houpátko je luxusní moc děkuji
Perfektní!
Velmi pohodlné houpátko pro miminko, s možností volby relaxačních melodií a s tlačítky ovládání houpání. Jednoduchá montáž. Příjemný design.
- využli jsme doporučení známých,je výhodná při hlídání miminka,je možno ji přenášet.
- Kratky melodie Hlucny
- Vzhled
- Více kombinací
- Dobrá cena
- Zatím o ničem nevím
Vybírali jsme takové lehátko, aby malá mohla v něm spát přes den. U tohohle se mi líbilo, že jde vytvořit více kombinaci.
Zatím více produkt nemůžu hodnotit máme ještě zabalené.
Ale určitě potom využijeme i na druhé dítko
- Lepší by bylo malinko hlubší, náš prcek se hodně vrtí a je stále nakřivo. Jinak hodní využíváme.
- Nebo pro malé prostory. Mám to od chvíle, kdy se moje malá narodila a je jí nyní 8 měsíců. Použili jsme to jako věc Mojžíšova koše v obývacím pokoji na spánek a teď, když sedí, jsme promovali do polohy sedadla. Dává to přednost své vysoké židli!
Koupil jsem to pro dceru, aby mohla sedět, zatímco jsme venku na zahradě.
Bylo trochu obtížné přimontovat některé části k zasunutí, protože kov byl trochu sklonený, ale jinak se rychle montoval. To pravděpodobně odráží cenu.
Obálka je pro ni velmi vizuálně nápadná a přichází s decentní malou knihou a zrcadlem.
- ▪ možnost houpání |
- ▪ poloha vleže a pololehu
- ▪ měkké a pohodlné
- Moc se mi to líbí ... houpačka je velmi dobrá s možností
Snadné nastavení
Moje dcera miluje být v tomto vyhazovači
Lze jej nastavit pomocí tří různých poloh, takže je dobré, když si trochu zdřímne, a posadit ji, když je vzhůru, může se houpat, a pokud nechcete, aby se dítě houpalo, stačí malé upevňovací nožičky zvednout nahoru a může se zastavit.
Hračky jsou také roztomilé a měkké
Velmi dobrá hodnota za peníze
Jedinou nevýhodou této položky je hudební skříňka, která nepřijímá běžnou baterii AA. Vypadá to, že to vyžaduje cizí, takže hudbu nepoužíváme na vyhazovači, nicméně s tímto nákupem jsme stále spokojeni a doporučujeme ji!
Moc se mi to líbilo. Bohužel, naše dítě je na tento rocker už příliš velké, ale já budu mít za dva měsíce, takže to určitě využiji se svým druhým. Hračky a barva jsou genderově neutrální, takže se hodí také pro chlapce a dívku. Moje první spala pevně a docela rychle usnula, takže ji velmi doporučuji.
Tato značka je skvělá. Existuje dobrý vztah mezi kvalitou a cenou.
Houpací síť je také krásná, super ergonomická a pohodlná. A židle zdůrazňuje neuvěřitelné odpružení, takže nerovnosti a schody nemají na dítě vliv. Má nádhernou látku.
Brzy si také objednáme vysokou židli, která slouží také jako židle a houpací křeslo, až vyrostou. Fantastické dát dva životy stejnému dílu!
Skvělý výrobek,který se vyplatí i za tuto cenu, mimi je naprosto spokojené, lehátko lze kdekoliv přenést a dítě na vás vidí, vy na něj. Lze složit, je lehké a přitom bezpečné.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »