Nejnovější recenze ze sekce Lehátka pro miminka
- Nosnost 18kg, hezky barevné.
- Vibrovani je celkem hlasité.
Krásné syté barvičky jak na fotce, sedátko určitě splňuje to co má ... Maximální spokojenost
Kvalitní výrobek
- výborný poměr cena -výkon, jsem babička, tedy nepoužívám produkt denně, ale jen při hlídání, vyhovuje mi
- Lehátko je skvělé, hodně využívané u nás doma
- možnost baterií nebo USB
- Ne všechny obsahují USB vstup
- Cena.
- Nastavení výšky.
- Návod.
Poměr kvalita vs. cena je dostačující. Pár připomínek bych měla - melodie se nedají pouštět, pro klid váš i vašeho miminka, takové zvuky kdysi vydavalo moje tamagoči , popruhy jsou příliš vysoko a nepraktické, téměř je nebudete pouzi at, ale nejhorší je asi návod, který je nepřehledný a nesrozumitelný - sice píšou, že není potřeba žádná instalace, ale nevěřte tomu, lehatko musíte složit a vše do sebe musí pasovat. Lehatko i vibruje, ale opravdu jemně. Jinak je nejspíš pohodlné, miminko je v něm rádo, polohování je super a je skladné, takže svůj účel splňuje a za ty peníze vážně stojí.
Obrázek neodpovídá koupenému produktu, je to úplně jiný typ, proto nehodnotím.
- Automatické houpání
- Lepší než vybrace
- Na baterie i do sítě
- Pěkná barva a hračky
- Lehce složitelné i bez návodu
- Kvalitní zpracování
- Dobré na prdíky :D
- Splnilo všechny očekávání
- Žádná
za tu cenu kvalitní zboží,kovová konstrukce,jen když malá kope nožkama tak pomalu sjíždí dolů,ale jen když není svázaná,jsem spokojená
Vnuk je zatím v léhátku spokojený, líbí se mu houpání
dobré na cesty i nadoma, snadná obsluha, miminko je v něm evidentně spokojené :-)
- Koupeno na doporučení, dcera se v lehátku vždy uklidní
- Nosnost
- Tichý chod
- Pořádně nedrží hrazdička
- Strašná melodie
Mám doma houpačku s melodiemi a vzhledem k tomu že je již po druhém dítěti a nechce se jí dále sloužit jak by měla, tak jsem volila toto vibrující lehátko pro výší nosnost. Zatím jsou z toho to produktu pocity smíšené
- Lehký, jednoduše ovladatelný.
- Teprv čekáme až vyzkoušíme
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »